Abet Laminati, de meest complete en veelzijdige collectie hpl


De hpl collectie van Abet Laminati, waarvan Triplaco exclusief verdeler is binnen België, biedt jou als interieurbouwer of interieurarchitect een ongekende keuze aan kleuren en structuren. De collectie die wij voor jou op stock houden bestaat uit meer dan 200 decoren.


Meest uitgebreide kleurenpallet

Abet Laminati heeft het meest uitgebreide kleurenpallet aan hpl op de markt. Maar liefst 136 unidecoren kleuren deze collectie. Wij houden deze allemaal voor je op stock in een vlakke structuur SEI, maar elke kleur is steeds op bestelling verkrijgbaar op 28 verschillende structuren: van hele matte, over gladde, glanzende of structuren met duidelijke texturen.


6 gloednieuwe unikleuren:

Image title  
ONTDEK ALLE UNIKLEUREN>>>


Wit en zwart op verschillende structuren

Wit (410) en zwart (421) vormen de uitzondering: deze belangrijke basiskleuren zijn standaard op 10 verschillende structuren én een full colour uitvoering uit onze stock verkrijgbaar.

ONTDEK DE ZWART/WIT COLLECTIE>>>

Uitgebreide keuze aan hout- en steendecoren

Ook de keuze aan hout- en steendecoren is zeer breed. Binnen onze voorraadcollectie werd heel bewust gekozen om elk hout- en steendecor aan te bieden in combinatie met de op dat decor bestpassende hout- of steenstructuur. Daardoor kunnen wij je een heel natuurgetrouwe collectie aan hout- en steendecoren voorstellen.
Op die manier kan jij steeds jouw interieurproject afwerken met de looks, maar niet met de zorgen van natuurlijk hout of natuursteen, zodat het gemak van jouw eindklant voorop komt te staan. 

Binnen de houtstructuren is BARK de nieuwkomer. Deze geborstelde fineerstructuur met een zachte tactiliteit is heel geschikt voor zachte decoren.
GEO en OSTUNI zijn dan weer twee gloednieuwe steenstructureb. Geo, een gebouchardeerde structuur met duidelijk voelbare diepteverschillen oogt bijzonder mooi op marmerdecoren met fijne witte of crèmekleurige aders. De Ostuni structuur op zijn beurt doet door de verschillende richtingen, lijnen en glansgraden onmiddellijk terugdenken aan de kalkspatelpleisterwerken in oude Italiaanse historische gebouwen. Op betondecoren heeft deze structruur een heel mooi effect!

ONTDEK ALLE HOUTDECOREN>>
>
ONTDEK ALLE STEENDECOREN>>>

HPL Essentials: dé essentials voor elk interieurproject

Binnen de volledige voorraadcollectie bundelen wij 22 unikleuren en 11 houtdecoren in een capsulecollectie Abet Laminati HPL Essentials. Deze decoren zijn onze bestlopende decoren die we aanbieden op 3 verschillende formaten, telkens op dikte 0,7mm:

  • 3050x1300mm
  • deurformaat 2440x1220mm
  • deurformaat 2250x1000m
De unikleuren binnen deze collectie zijn bovendien ook beschikbaar in massief hpl 6 & 13mm.

Alle decoren binnen de Essentials-collectie zijn op 1 (vlakke) structuur beschikbaar. Voor de unikleuren is de de structuur SEI, een structuur met satijnglans en licht gestructureerd uitzicht, terwijl de houtdecoren binnen deze collectie allen aangeboden worden in de structuur PAPIER, een structuur met super mat uitzicht en zijdezachte touch. Deze afwerking heeft bovendien een verbeterde resistentie tegen vingerafdrukken.

ONTDEK DE ABET HPL ESSENTIALS >>>Polaris: ultra mat, ultra zacht én antifingerprint


Binnen de Polariscollectie biedt Triplaco je 22 decoren aan in een ultramatte uitvoering met 100% antifingerprinteigenschappen. De extreme krasresistentie én de zijdezachte touch maken dit laminaat tot een zeer geliefd materiaal bij interieur- en keukenbouwers.

Binnen de vernieuwde collectie werden een aantal hele hippe trendkleuren aan de voorheen eerder sobere Polaris-collectie toegevoegd. We vermoeden nu al dat die zullen uitgroeien tot klassiekers!

ONTDEK DE POLARIS COLLECTIE >>>


Laden
Laden