FLOW:
88 MELAMINE & HPL DECOREN IN KLEURKOPPELING ALS TOTAALOPLOSSING VOOR ELK INTERIEURPROJECT

Als interieurbouwer is de vraag naar eenheid en continuiteit vaak een uitdaging: kleuren, structuren en materialen moeten op diverse plekken binnen een project terugkeren en liefst vloeiend in elkaar overlopen. Een collectie waar kleuren en structuren op verschillende manieren kunnen gekoppeld worden is dan goud waard. Met de Flow-collectie komt Triplaco hieraan tegemoet: 88 referenties gemelamineerde spaanplaat met kleur- en structuurkoppelingen naar HPL zorgen voor de A tot Z oplossing voor elk project!UNIKLEUREN

53 mooie basic en trendy kleuren staan garant voor een perfecte uitvoering van elk interieurontwerp.
Een verbeterde ultramatte en zijdezachte oppervlaktestructuur bij een groot deel van deze unidecoren zorgt voor een hoogwaardige look.

FANTASIEDECOREN


Bronstinten zijn trending binnen de interieurwereld.
Binnen de Flow-collectie kan je 3 heel verschillende fantasiedecoren terugvinden, maar wel telkens met een knipoog naar brons voor een subtiel vleugje glamour binnen jouw interieuroplossing

HOUTDECOREN

32 houtimitatiedecoren (waarvan 12 met synchroonstructuur) met uiteenlopende houtstructuren en met een link naar verscheidene houtsoorten - zowel in warme als koele tinten - zorgen voor een prachtige variatie binnen dit houtpalet.

SYNCHROONSTRUCTUREN

In de Flow collectie vind je  12 decoren met synchroonstructuur terug. Bij deze decoren loopt de structuur gelijk met de tekening van het hout in het decor waardoor dit decor perfect aanvoelt: scheuren en knopen zijn niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar binnen de structuur waardoor een heel realistische materiaalbeleving bekomen wordt.

Binnen de eikdecoren in synchroonstructuur werden bovendien een aantal ENDgrain decoren opgenomen. Deze ENDgrain decoren tonen een dwarsdoorsnede van een boomstam en kunnen zowel dwars als langs gebruikt worden. Ook horizontale toepassingen in deze decoren zijn mogelijk en geven een prachtig natuurgetrouw resultaat.
Laden
Laden