tafelbladen op maat rond ronde tafelbladen op maat tafelbladen op maat hpl tafelbladen op maat hpl

Tafelbladen op maat

Triplaco: sterk in seriewerk

Triplaco nv is uw partner voor tafelbladen op maat, geproduceerd in serie. We stellen u graag onze nieuwe, uitgebreide collectie voor met 68 verschillende kleuren en decoren: unikleuren, maar ook houtimitaties en stone-look.Triplaco verkoopt enkel aan B2B, wij leveren niet aan particulieren!

We bieden u verschillende mogelijkheden aan: rechte, ronde of ovalen tafelbladen, als lichtgewicht sandwichpaneel of in een massieve uitvoering, voorzien van HPL of gepostformeerd met (3D)folie, met schuine of opgedikte rand, keuze uit honderden verschillende texturen en kleuren, voorzien van infrezingen of boorgaten, eventueel als lakwerk, ...

Standaardprogramma:

Bekijk hier ons standaardprogramma tafelbladen. Wenst u maatwerk, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Oplossing op maat

Wij bieden u een oplossing op maat van uw wensen aan. Door middel van ons geavanceerd machinepark kunnen we snel en flexibel inspelen op uw serievraag naar tafelbladen.

Voor prijsoffertes of om meer info te verkrijgen over de mogelijkheden van tafelbladen op maat bij Triplaco kan u ons altijd contacteren. Ons team is steeds tot uw dienst.

Contacteer ons!

Aarzel zeker niet om ons te contacteren in verband met vragen over tafelbladen op maat of voor het verkrijgen van gedetailleerde prijsoffertes. Triplaco verkoopt enkel aan B2B, wij leveren niet aan particulieren!

Klik hier indien u STALEN wenst te ontvangen. Vermeld uw adresgegevens en uw BTW-nummer. Zo kunnen we u snel contacteren.

Of stuur ons een mailtje indien u de NIEUWSBRIEF van Triplaco wenst te ontvangen met de laatste nieuwigheden en promoties.