postform postform werkbladen postform

Postform

Ruime keuze aan postvorm producten

Triplaco nv is dé specialist in postforming voor de meubel- en keukenindustrie. We bieden u een ruime keuze aan werkbladen, deurpanelen en vensterbanken aan in verschillende afwerkingen en kleuren.

Triplaco verkoopt enkel aan B2B, wij leveren niet aan particulieren!

Alle postform onderdelen hebben een HPL of High Pressure Laminate toplaag, een samenstelling van een aantal lagen kraftpapier en hars met een decorlaag bovenop. Alle lagen worden samengeperst tot een dikte van bijvoorbeeld 0,7 mm. Er zijn vele soorten decoren in de postform mogelijk, van beton tot steen en houtkleuren.

Contacteer onze binnendienst voor meer info over collecties, onze ruime voorraad, prijzen, stalen, …

5 grote voordelen bij Triplaco

  1. onze werkbladen, vensterbanken en deurpanelen zijn heel onderhoudsvriendelijk en praktisch in gebruik
  2. economisch en voor ieders budget, door onze scherpe prijzen kiezen veel klanten iedere dag opnieuw voor Triplaco als partner
  3. we hebben een ruime voorraad liggen wat resulteert in korte levertermijnen, iets wat uw klanten zeker ook zullen appreciëren
  4. in grote mate kras- en stootbestendig
  5. ruime keuze aan decoren en afwerkingen (90°, 180°, R12, R6, R3, …)
Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van postform bij Triplaco, kan u verder een kijkje nemen op deze website onder deurpanelen, vensterbanken of werkbladen. Of u kan ons ook altijd contacteren voor meer info over de gehele collectie. We helpen u graag verder!