MEG gevelbekleding MEG gevelbekleding MEG gevelbekleding MEG gevelbekleding pRaL Exterior gevelbekleding

Gevelbekleding

Triplaco heeft verschillende gevelbekledingsproducten van Abet Laminati in haar gamma. Onze gevelpanelen zijn verkrijgbaar in standaardformaat of op maat volgens uw specificaties.

Triplaco verkoopt enkel aan B2B, wij leveren niet aan particulieren!

A. Abet Laminati: Volkunststof exterieur MEG

MEG gevelbekleding van het Italiaanse Abet Laminati is een zelfdragende, onder hoge druk vervaardigde laminaatplaat (HPL - High Pressure Laminate) met decoratief oppervlak, geschikt voor buitentoepassingen, bestand tegen licht en tegen weersinvloeden, en conform de norm En 438:2005, deel 6.

De gevelbekleding platen zijn verkrijgbaar in de standaarduitvoering (MEG) en in de brandvertragende versie (flame retardant F1), waarbij aan de fenolharsen brandvertragende stoffen zijn toegevoegd.

Gelieve ons te contacteren voor meer info in verband met onze MEG collecties, levertermijnen, technische fiches, prijzen, ...

Klik hier indien u STALEN wenst te ontvangen.

Klik hier voor meer info over MEG gevelbekleding (technische fiche, folder, lastenboekomschrijving, ...). We helpen U graag verder.

B. Abet Laminati: pRaL EXTERIOR

pRaL Exterior gevelplaten zijn in de massa gekleurde Solid Surface Material platen. Deze gevelbekleding bewijst zijn duurzaamheid onder andere door een hoge UV resistentie en een perfecte weerstand tegen extreme weersomstandigheden.

De pRaL Exterior gevelplaten zijn beschikbaar in 10 kleuren en in 2 afmetingen: 3600x760mm en 3600x1350mm. Deze lenen zich bij uitstek voor strakke, hedendaagse gevelprojecten.

Klik hier voor meer info over pRaL Exterior gevelbekleding.