BRILLIANT hoogglans panelen BRILLIANT hoogglans panelen BRILLIANT hoogglans panelen BRILLIANT hoogglans panelen BRILLIANT hoogglans panelen BRILLIANT hoogglans panelen BRILLIANT hoogglans panelen

BRILLIANT hoogglans panelen

BRILLIANT® is een gloednieuwe hoogglans acryl toplaag. De diepe hoogwaardige glans zorgt voor een werkelijk tijdloos en "brilliant" effect.

BRILLIANT® is eenvoudig te verwerken en te installeren en heeft een ruim toepassingsgebied.

BRILLIANT® is standaard voorzien van een beschermfolie zodat de toplaag beschermd wordt gedurende het proces, van de stockage tot en met de verwerking.

Gelieve ons te contacteren voor specifieke info in verband met prijzen, afmetingen, technische fiches, levertermijnen, stalen, onderhoud, ...

Glansrijk geslaagd product

De populariteit van hoogglans materiaal in het interieur is in de laatste jaren sterk toegenomen. BRILLIANT® is een product dat inspeelt op deze trend. De hoge kwaliteit zorgt voor positieve reacties bij zowel de verwerkers als de eindklanten.

7 voordelen van BRILLIANT®:

  • Diepe hoogwaardige glans
  • Voelt aangenaam warm aan
  • Volledig ingekleurd
  • Vele afwerkingsmogelijkheden
  • Ruim toepassingsgebied
  • Hygiënisch
  • Recycleerbaar

BRILLIANT® is verkrijgbaar in 19 kleuren uit voorraad als losse vellen (2800 x 1300mm), als vlakverlijmde plaat op MDF (éénzijdig met backing of tweezijdig), of als maatwerk volgens uw specificaties. Eveneens liggen de bijhorende randstroken op voorraad.

Bijkomende informatie:

Interesse?

Gelieve ons te contacteren voor specifieke info in verband met prijzen, afmetingen, technische fiches, levertermijnen, onderhoud, ...

Klik hier indien u STALEN wenst te ontvangen. Vermeld uw adresgegevens en uw BTW-nummer. Zo kunnen we u snel contacteren.

Klik hier indien u de NIEUWSBRIEF van Triplaco wenst te ontvangen. Steeds tot uw dienst!