abet laminati abet laminati abet laminati abet laminati HPL laminaten print

Abet Laminati

Lange traditie van innovatie

De Italiaanse fabrikant van decoratief en hoogwaardig laminaat Abet Laminati heeft een lange traditie van innovatie. Reeds meer dan 50 jaar geleden begon het laminaat te produceren in opvallende motieven en kleuren, veelvuldig toegepast door industrieel ontwerpers en architecten.

De laminaten van Abet Laminati worden onder andere gebruikt voor meubelen (keuken- en badkamermeubilair, meubelen op maat), deuren, gevels en vloer.

Abet Laminati viel dan ook al meermaals in de prijzen zoals het Italiaanse Compasso d’Oro alla Carriera in 2001 of de Europese design prijs in 1990.

Nieuwe producten

Door zijn technologisch baanbrekend werk kon Abet Laminati met een aantal nieuwe producten naar buiten komen.

Zoals de “digital print” serie waarbij men het laminaat kan personaliseren op maat van de klant, of bijvoorbeeld het translucente “diafos”.

Verder is er ook het unieke plaatmateriaal “tefor” die men verkrijgt door recyclage van Print HPL afval, of de MEG volkunststof platen die gebruikt worden voor decoratieve gevelbekleding.

Abet Laminati staat niet stil en blijft naam maken als innovatief bedrijf met een gedreven en competent team.

Partners in excellence

Triplaco nv is de verdeler in België van print HPL laminaten, MEG, Pral en Stratificato.

Samen met Abet Laminati vormen we een “partners in excellence” netwerk. Door de jarenlange expertise en onze ruime productkennis bieden we u de hoogste kwaliteit aan de scherpste prijzen. Contacteer het Triplaco team voor meer info in verband met onze prijzen, onze grote voorraad aan print HPL, ons eigen transport, het verkrijgen van stalen, afmetingen van de platen, levering, … Of stuur ons een mailtje indien u de nieuwsbrief van Triplaco wenst te ontvangen met de laatste nieuwigheden en promoties.